Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Garages,  onderdelen,  online shops,  barbers,  winkels,  horeca,…

Vespa Classic Parts

België & Nederland

Vespa Classic Parts

Reeds 23 jaar is er de passie voor de legendarische Vespa.
Wat begon met een Vespa uit ’72 door budgetgebrek voor aanschaf van een motor is uitgegroeid tot een verzameling van de meest zeldzame Vespa’s in Limburg. Dagelijks hebben wij nog heel veel plezier aan onze Vespa’s.
Na steeds meer vraag uit onze omgeving voor goede en originele onderdelen hebben wij besloten om Vespa Classic Parts op te richten.

Na talrijke restauraties en jarenlange ervaring weten wij de originele glans van uw oude Vespa weer terug te krijgen. Met veel plezier, geduld en liefde maar vooral door de beste onderdelen te gebruiken.

Onze vervangingsonderdelen worden in Italie geproduceerd en bieden daardoor een hoge kwaliteit in precisie en originaliteit. Firma’s die het merkteken “made in Italy” nog met veel eer en trots hoog houden.

Deze gedrevenheid is onze motivatie om uw vraag te kunnen beantwoorden.
Het zou ons dan ook zeer deugd doen als u ,net zoals wij, met veel plezier op uw klassieke Vespa rondrijd en ook het ultieme “Vespa Gevoel” van vrijheid en rijkdom kunt ervaren.

Met vriendelijke Vespa groeten,

Mike Schiffeleers

Vespa Classic Parts
Maasmechelen (B) 

logo van Vespa Classic Parts

Adres

[email protected]
+32 89 79 39 81

Social Media

Vespa Classic Parts online Vespa onderdelen

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram

Pin It on Pinterest