Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Garages,  onderdelen,  online shops,  barbers,  winkels,  horeca,…

AVB Classic Scooters

Geldermalsen, Nederland

Waar we ooit mee begonnen als hobby hebben we in 2007 ons werk van gemaakt. Eerst vanuit de garage achter ons huis, daarna in een pand op het nieuwe industrieterrein Hondsgemet in Geldermalsen. In dit pand hadden we genoeg ruimte voor een showroom met nieuwe scooters en genoeg ruimte voor een moderne werkplaats. Langzaamaan groeiden we toch uit ons jasje en zijn in 2018 verhuisd naar een straatje verderop, De Aaldor 16a.

We gaan regelmatig naar Italië om oude Vespa’s en onderdelen in te kopen en om onze contacten met leveranciers en restaurateurs te onderhouden. Omdat wij dit werk zo leuk vinden kunnen onze klanten erop vertrouwen dat zij de kwaliteit krijgen die ze verlangen.
Om restauraties van Vespa’s, of delen ervan, zo vakkundig mogelijk uit te kunnen voeren hebben wij de beschikking over de juiste gereedschappen zoals een straalcabine, puntlasapparaat en draaibank. Het strakmaken en spuiten laten wij aan een specialist over die de juiste kennis van Vespa’s heeft om alle details te behouden.

Steeds meer Vespa liefhebbers weten ons te vinden. Om iedereen te helpen bij de aanschaf van de juiste onderdelen hebben we zelf een webshop ingericht. Na een aantal dagen foto’s maken en gegevens invoeren hebben we deze webshop in mei 2013 online gezet. In 2020 is de webshop vernieuwd en prettiger in gebruik geworden.

Niet alleen liefhebbers van Vespa klassiekers, maar ook van moderne scooters weten ons inmiddels te vinden. Steeds vaker zien we scooters rijden die door ons geleverd zijn en dat geeft ons een goed gevoel en herinnert ons eraan waarom wij in 2007 gestart zijn.

Barn Built Bikes

Adres

AVB Classic Scooters
De Aaldor 16a
4191 PC Geldermalsen
+31 345 570 384

Openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 16:00

Gesloten

Social Media

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram

Pin It on Pinterest