Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Nieuws  &  weetjes

BBA Meeting

Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Nieuws  &  weetjes

BBA Meeting

It’s Friday, Baby !! 🙂

BBA meeting

Juni 2019. Wie had kunnen denken dat de covid crisis ons vintage event wereldje voor 2 jaar zou stilleggen. De BBA editie van 2019 was een parachtig event! Gelukkig tellen we nu 2023 en de laatste editie was er meteen terug boenk op.
Ja, één van die hoogtepunten in België is BBA. Sophie Aberkane (zie foto onder) en Bouny Bouckaert zijn de drijvende krachten achter dit event.
Puur plezier, oldschool motoren, caféracers en een hoop volk met dezelfde passie. Ook oldtimer scooters vinden hun weg naar BBA Meeting. Een weekend vol muziek, plezier, verhalen om een jaar te vullen en telkens enkele prijsuitreikingen om het grote aantal bezoekers te plezieren.

Sophie Aberkane

In 2019 reden we met de T-Birds de zondag naar de BBA-meeting. Enkelen van de T-Birds waren reeds van zaterdag middag aanwezig. BBQ, muziek, live optreden, …
Maar vooral 100den motoren op de weide trekken meteen de aandacht.
Enkele jonge meiden dartelden tussen de lange rijen van motoren. Twee oudere mannen stonden samen naar een motor te kijken terwijl de jonge meiden passeerden. Een van hen riep ze toe: ‘Hey meske, op welke oldtimer zoude gij willen rijden?’ Zijn vriend sloeg op zijn schouder en kon niet meer van het lachen. Twee van de meiden bleven effe staan en waren toch zo sportief om een motor aan te wijzen. ‘Weer gene chance, Jef’, zei de andere.
Only on BBA. 🙂

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram

Pin It on Pinterest