Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Garages,  onderdelen,  online shops,  barbers,  winkels,  horeca,…

Boonstra Parts

België & Nederland

Boonstra Parts Motoren in Nederland

GEBRUIKTE, TWEEDEHANDS MOTORFIETS ONDERDELEN.

Boonstra Parts is dé motor demontage specialist van Nederland en heeft een voorraad van meer dan 250.000 gebruikte, tweedehands motorfiets onderdelen. Wij beschikken over een uitgebreid  assortiment, waarbij je de keuze hebt uit een sterk wisselende voorraad aan tweedehandse motoronderdelen. Elk onderdeel is bij Boonstra Parts uniek en de voorraad is actueel aan wat er daadwerkelijk aanwezig is.

In onze webshop selecteer je gemakkelijk het merk, het model en een onderdeel. Kies jouw onderdeel in het overzicht en bekijk de bijhorende specificaties en detailfoto’s. Deze foto’s tonen exact wat je ontvangt. Na aankoop bieden wij altijd een 30 dagen garantie op onze producten.
Ben je op zoek naar gebruikte motoronderdelen, maar staat jouw onderdeel er niet tussen? Geen paniek! Dit kan op een later tijdstip anders zijn. Een regelmatig bezoek aan de website is dan ook zeker aan te bevelen. Met het grootste magazijn tweedehands motoronderdelen van Nederland is de kans groot dat het wel aanwezig is.

WAAROM TWEEDEHANDS MOTORONDERDELEN KOPEN BIJ BOONSTRA PARTS?

Bij Boonstra Parts hebben we al meer dan 25 jaar ervaring in de motoronderdelen industrie en we delen deze passie maar al te graag. In ons magazijn liggen de tweedehands  motoronderdelen klaar om wereldwijd verzonden te worden. We zorgen voor een snelle levering en een goed bereikbare klantenservice. Met een 9.3 worden wij dan ook uitstekend beoordeeld door onze trouwe klanten!

Boonstra Parts Motoren in Nederland logo

Adres

Boonstra Motorcycle Parts
Weibuorren 114
9247 BD Ureterp
Nederland
+31 (0) 51 23 022 64

Openingsuren

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 – 18:00
woensdag 09:00 – 18:00
donderdag 09:00 – 18:00
vrijdag 09:00 – 18:00
zaterdag 09:00 – 17:00
zondag Gesloten

Social Media

Boonstra Parts Motoren in Nederland

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram

Pin It on Pinterest