Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Garages,  onderdelen,  online shops,  barbers,  winkels,  horeca,…

Buddy’s Bikes

Wolvega, Nederland

Buddy's Bikes

Over ons

Buddy’s Bikes is ontstaan uit de liefde voor motorfietsen van alle soorten en maten. Zelf rij ik dan ook op een diversiteit van motorfietsen omdat alle types hun eigen charme met zich meebrengen. Van jaren 30 oldtimer, chopper, racer met 145pk tot zijspan motoren alles heeft zijn charme! Eigenlijk is dit ook de reden dat ik ben begonnen in de motorhandel. Er werd tegen mij gezegd dat ik niet alle motoren kan hebben die ik leuk vind. Maar wanneer je er in gaat handelen kun je ook de motoren kopen die je leuk vind. Helaas zal ik ze op den duur ook weer weg moeten doen uiteraard maar het leuke daarvan is dat het weer ruimte maakt voor nieuwe motoren die ik nog had willen hebben.

Bij Buddy’s Bikes kunt u daarom ook terecht voor in- en verkoop van gebruikte motoren.

Rijklare motoren en opknappers, ik heb van alles staan. Heb ik de motor van uw dromen niet staan en heeft u specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met mij.

Buddy's Bikes
Buddy's Bikes

Adres

Zeeweegbree 15-8
Wolvega
Tel. 0613423249
[email protected]

Openingsuren

Alleen op afspraak!

Buddy's Bikes
Buddy's Bikes

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram

Pin It on Pinterest