Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Nieuws  &  weetjes

De nieuwe BMW R12 is er!

Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Nieuws  &  weetjes

De nieuwe BMW R12 is er!

De nieuwe BMW R12

BMW R12
Cruisen was nog nooit zo stijlvol: de R 12 is een echte blikvanger voor dagelijks gebruik. De motorfiets imponeert met zijn opvallende retrolook: 19″/16″ gietwielen, een vlak silhouet en een rond instrument vormen een echte Heritage-cruiser. Ook technisch is de machine overtuigend. De motor levert een vermogen van 70 kW bij een koppel van 110 Nm. De rijmodi ROLL en ROCK bieden de passende instellingen voor ontspannen cruisen of dynamische ritten. De upside-down vork belooft een gevoelig stuurgedrag. De zithoogte van 754 mm vergemakkelijkt de hantering bij stilstand of bij het manoeuvreren. Het optionele comfortpakket maakt het dagelijks gebruik nog comfortabeler met handvatverwarming, cruise control, schakelassistent Pro en Hillstart Control Pro. Cruisen kan ook met z’n tweeën – dankzij het optionele duopassagierspakket. Voor liefhebbers van customizing zijn er talrijke speciale opties: met tubeless spaakwielen in zwart of goud, de voorste uitlaatdemper in chroom met gepolijste einddemper of de stijlvariant Option 719 creëer je de motorfiets van je dromen. De accessoires omvatten verdere individualiseringsopties zoals een kuipruit, het dragbar-stuur, een aangepast afsluitelement aan de achterkant en nog veel meer.

BMW R12 NineT
De R 12 nine T combineert een tijdloze look met moderne technologie voor een expressieve uitstraling. De machine maakt dankzij de lage positie van het zadel en het stuur indruk met een puur roadstergevoel. De emotionele rijervaring wordt ondersteund door de 80 kW motor, die dankzij een koppel van 115 Nm een groot acceleratievermogen heeft. Brandstoftank, bekleding en buddyseat vormen een stijlvol retro-silhouet dat de bike onmiskenbaar maakt. Achter de Heritage-look gaat moderne technologie schuil: hier komen klassieke ronde instrumenten samen met ABS Pro, DTC, Keyless Ride en een USB-C-laadaansluiting. Daarnaast beschikt de motorfiets standaard over de drie rijmodi RAIN, ROAD en DYNAMIC. Optioneel voegen het Digital Display en ConnectedRide Control digitale facetten toe aan de Heritage motorfiets. Het eveneens optionele comfortpakket biedt nog meer technische extra’s zoals schakelassistent Pro, cruise control, Hillstart Control Pro en handvatverwarming. Voor liefhebbers van customizing biedt de motorfiets talrijke individualiseringsopties. Als accessoires zijn onder andere een vast met het stuur verbonden bekleding en een verkorte achterombouw.
Zo laat elke R 12 nine T trots zijn individualiteit zien – of het nu in de eigen garage is of tijdens een gezamenlijke toertocht.

BMW R12 en BMW NineT zelf samenstellen
Op de website van BMW Benelux kan je zelf je eigen model creëren. Wel een leuk speelje die BMW 🙂

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram

Pin It on Pinterest