Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Nieuws  &  weetjes

De nieuwe BSA

Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Nieuws  &  weetjes

De nieuwe BSA

The return of a legend

De Nieuwe BSA komt eraan in augustus 2022

Zo’n 5 minuten gelden verscheen op de BSA Motorcycle pagina het volgende:
De nieuwe BSA Gold Star, uitgerust met een dohc liqud-cooled motorblok, gebouwd door Classic Legends, een dochteronderneming van de Mahindra Group, komt ergens in augustus op de markt. Eerder deze maand hebben ze een exclusieve Britse distributeur aangesteld, namelijk Lloyd Cooper Motorcycles. Zij zouden de oudste motorfietsdealer van Europa zijn die sinds 1900 handel drijft vanuit zijn vestiging in Watford en van 1910 tot het einde in de jaren 70 een BSA-dealer was.
Nu hebben Classic Legends laten weten dat de Gold Star binnenkort te bestellen zal zijn, en ze hebben bevestigd dat de prijzen beginnen bij een 7700 euro. Dat is voor de Highland Green-kleurstelling. De rode, zwarte en ‘Dawn Silver’-motoren kosten 8053 euro per stuk, terwijl de ‘Silver Sheen Legacy’-editie 8290 euro zal kosten. Het meest opwindende is dat de eerste leveringen van deze 45 pk sterke fiets met vijf versnellingen naar verwachting ‘half tot eind augustus’ zullen aankomen.
Het is niet gekend dat deze prijs nog zal stijgen als deze motoren naar het Europese vasteland zullen komen wegens het niet-lidmaatschap van UK met EU.
2023: ondertussen heeft de UK zijn nieuwe BSA’s al maar het vasteland van Europa blijkt nog te moeten wachten.

new BSA Goldstar in Augustus

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram

Pin It on Pinterest