Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Nieuws  &  weetjes

Distinguished Gentleman’s Ride

Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Nieuws  &  weetjes

Distinguished Gentleman’s Ride

PURE RECLAME VOOR VINTAGE & OLDTIMER MOTOREN EN SCOOTERS

Distinguished Gentleman’s Ride
Voor het goede doel!

Wereldwijd gaat dit event elk jaar door. DGR, Distinguished Gentlemen’s Ride, is één van de hoogdagen voor elke vintage club, vriendenkring en liefhebber van oude motoren, nieuwe retro bikes en oldtimer Europese scooters.

Zelf ik rij reeds 4 jaar mee. Elk jaar hebben we met Ride, Just Ride zoveel mogelijk steden in Nederland en België mee gepromoot. Tony Nooren vertelde me voor he teerst over DGR. Hij promoot de DGR-rit van Antwerpen. Maar zo kwam ik ook in contact met Gideon Schipaanboord die de tocht van DGR Rotterdam voor zijn rekening neemt.

Elke keer weer massa’s volk, prachtig in kostuum. Maar het zijn niet alleen Gentlemen. De distinguished ladies zien er telkens ook prachtig uitgedost uit.

Zowel in Nederland als in België heb ik zo honderden mensen kunnen ontmoeten. Telkens weer geeft zulk event een kick van jewelste. Samen met personen met dezelfde passie op stap zijn, bij elke tussenstop verbroedert de gehele menigte en bij het eindpunt duurt het amusement tot in de late uurtje.

Goed weer of f*cking strontweer. Elke keer heeft het plezier er altijd ingezeten. Ik herinner me nog dat we in Antwerpen een ware storm over ons heen kregen tijdens het laatste half uur van de rit. We stonden klaar om terug het centrum van Antwerpen binnen te rijden en toen we dachten dat we alles hadden meegemaakt, staken de weergoden nog een tandje bij. Stefan, Michael, Joris en Jurgen Addiers van De Kompanie stonden naast mij: welkom bij de natte onderbroekenclub! , riep iemand me toe. We lachen plat van het lachen. Lachen met onze eigen miserie. Ongelooflijk toch.

logo van DGR

Andy Geeroms van Hermanus beschreef de uiterst natte editie van 2019 als volgt: misschien was het wel de mooiste editie omdat de grootste diehards aanwezig waren. Toen de hemelsluizen open gingen, deelden we samen in dat leed. Ja, DGR heeft iets magisch.
Het is niet alleen een prachtig event voor het goede doel, maar zovelen die met dezelfde passie vintage motoren en scooters berijden… het heeft iets verenigends.

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram

Pin It on Pinterest