Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Garages,  onderdelen,  online shops,  barbers,  winkels,  horeca,…

Dutch Lion Motorbikes

Grubbenvorst, Nederland

Onze hoofdtak is het wereldwijd zoeken naar oude motoren en deze dan weer aan te bieden aan liefhebbers over de hele wereld. Ook hebben we natuurlijk de mogelijkheid om motoren in consignatie te verkopen.
Dutch Lion Motorbikes is een bedrijf in het Noord-Limburgse Grubbenvorst dat is ontstaan uit onze passie voor oude motorfietsen van begin 1900 tot circa 1960. Wij beoefenen dit bedrijf met twee broers. Patrick Vullings doet vooral de inkoop en verkoop en het klantcontact en het onderhoud van de website. Leon Vullings, zit op kantoor en verzorgt de complete boekhouding. Onze hoofdtak is het wereldwijd zoeken naar oude motoren en deze dan weer aan te bieden aan liefhebbers over de hele wereld. Ook hebben we natuurlijk de mogelijkheid om motoren in consignatie te verkopen. Wir sprechen auch Englisch und Deutsch, we also speak Englisch and German. We zijn alleen open op afspraak.

Barn Built Bikes
Barn Built Bikes

Adres

Witveldweg 60
5971 NS Grubbenvorst
+31 6 55 74 75 21

Openingsuren

Op Afspraak

Social Media

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram

Pin It on Pinterest