Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Garages,  onderdelen,  online shops,  barbers,  winkels,  horeca,…

Kruk Motorcycle Shop

Berkel en Rodenrijs, Nederland

Ace 13 Motoren

Zaakvoerder
Ton Everaers

Vanuit 20 jaar sleutelen voor eigen gebruik, liefhebberij en racerij is er een specialisme ontstaan in klassieke Engelse motoren van het merk Triumph en de merken Honda, BMW en Moto Guzzi.

U kunt bij mij terecht voor onderhoud, reparatie en (deel-)restauratie van alle klassieke- en youngtimermotoren. Engels, Europees, Japans en Amerikaans. Voor klein onderhoud, een banden- of oliewissel tot een volledige motorblokrevisie of restauratie bent u bij KRUK Motorcycle Shop aan het juiste adres. Ook voor zandstralen en ultrasoonreinigen.

Door de ruime geschiedenis met Engelse klassieke motorfietsen ben ik bekend met de juiste onderdelenleveranciers en aftermarket upgrades om uw motor op de weg te houden.

KRUK Motorcycle Shop heeft een webshop vol nieuwe en gebruikte onderdelen voor voornamelijk Triumph en BSA en wordt nog steeds uitgebreid. Tevens ben ik Motorcycle Storehouse dealer (www.motorcyclestorehouse.com). Het gehele assortiment is leverbaar. Onderdelen, accessoires en apparel.

KRUK heeft internationale bekendheid verworven met het customizen van diverse motoren en in goed overleg kan een motor volledig naar wens worden verbouwd. Zadels, tanks, spatborden, alles behoort tot de mogelijkheden.

De werkplaats is gevestigd in Berkel en Rodenrijs en is alleen geopend op afspraak.
Bel of mail even voor een bezoek. Omdat ik een eenmanszaak ben kan het zijn dat ik voor een bestelling of levering de deur uit ben.
Ton Everaers
Logo van Kruk Motoren Motorcycle Shop

Adres

Berkel en Rodenrijs
Nederland
+31 628 76 01 75
[email protected]
webshop: [email protected]

Openingsuren

Alleen op afspraak

Social Media

Kruk motoren Customs

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram

Pin It on Pinterest