LHS Global: Webshops & Websites|Infra & Cloud|Web Applicaties|Branding|Learning naar een hoger level.

Thx  to  our  Sponsor

Bezoek  hun
Website!

LHS Global

Webdevelopment naar een hoger level

Zoals de meesten van de Ride, Just Riders weten, ben ik één van het LHS-team. Maar vanaf nu is LHS Global ook een sponsor van Ride, Just Ride. Ze maken het mede mogelijk dat deze website bestaat. De twee zaakvoerders, Kristof De Vos en Alexander Schillemans, zijn nog jonge snaken maar vergis je niet: vanaf hun 16 jaar zijn ze beiden begonnen als zelfstandigen webdevelopment tijdens hun studies en direct na studiecarrière, werden beide witte wolven ingelijfd bij Thomas More Hogeschool als docenten. Momenteel is hun bedrijf de studentenallures ontgroeit en een sterke speler op de markt voor Webdevelopment, SEA, Marketing, Branding, Infra & Cloud, Office 365 & Learning. Tevens met eigen Hosting afdeling.

Doeltreffend en pragmatisch tewerk

De grootste reden dat LHS niet lang moest twijfelen om sponsor te worden van Ride, Just Ride, is natuurlijk omdat ik in hun team zit. Dat gunden ze mij van harte.
Maar de grootste factor bestaat er toch uit om vele bedrijven naar het hoogste niveau te brengen. Vele goede vintage motorgarages, verdelers van onderdelen, horecazaken gekoppeld aan ons vintage leefwereldje, zouden zo’n grote boost krijgen, moest hun website en/of webshop op punt staan en voldoen aan de eisen van het moderne internetgebeuren.  

 

Vele zaken zouden hun omzetten sterk zien stijgen door een frisse en authentieke uitstraling die hun zaak zou reflecteren waarvoor ze in het echte leven staat.
Een oude website wil niet zeggen dat je ‘vintage’ bent. 🙂 Een technisch moderne website of webshop kan ook sterk vintage opgebouwd worden met volle karakter voor de historische eigenheid van de zaak of onderneming.

LHS Global met website van klant Vereeken

Niet alleen webdesign.

LHS Global staat niet alleen voor webdesign. Maar ook voor complexe websites zoals webapplicaties en moderne webshops. Door de hoge ervaringsgraad in Branding en Marketing die wij als team meedragen, krijgt elke website of -shop zijn unieke eigen karakter en identiteit mee die de onderneming verdient.
Maar een website of webshop online hebben, is één ding. Nu wil je nog bekendheid ook. Daar zorgen we ook voor via SEO en SEA.
Elke nuttige tip om je facebook of instagram account goed te beheren, krijgt u er ook bij. Want uw bedrijf online is niet alleen uw website, maar ook social media, Google MyBusiness, statistieken, …

Meet the Team.

Team van LHS Global

Naast de 2 wonderboys, Alexander & Kristof, zit ook Gentian Collaku in ons team. Hij is ook lid van Ride, Just Ride. Dus ja, LHS is 50% Ride, Just Riders. smile
Maar niet voor lang meer. We zijn nog op zoek naar een Python, Django en React developer. Maar ook naar een SEA-Wizard die ons kan bijstaan met de vele campagnes van SEA, Facebook Pixel, Social Media, … Dus moest je iemand kennen, laat het ons maar weten. 🙂

Wens je meer inlichtingen?
Webshop  //  Website  //  SEA  //  Infra Cloud

Vraag het ons. Bel of mail en we kijken samen wat wij voor u en uw zaak of onderneming kunnen betekenen. 

Bezoek hun website.  |  RJR goedgekeurd.

LHS Global
LHS logo
MotorShare

Partners  Of  RJR

Onze filosofie heeft steeds geweest om Ride, Just Ride onafhankelijk en gratis is voor alle leden. Onze wereld van caferacers, vintage scramblers, nieuwe retro look motoren met grote geschiedenis, Italian scooters heeft zijn eigenheid gevonden en verdiend in het motorlandschap wereldwijd maar ook in Benelux.
Ride, Just Ride groeit. Ride, Just Ride wil onze motor en scooter passie garanderen. Deze partners zijn u dankbaar. Deze partners maken de groei van Ride, Just Ride mogelijk. Een grote dankjewel is dus op z'n plaats.

We make them ride, They make us ride.

Pin It on Pinterest

Share This