Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Garages,  onderdelen,  online shops,  barbers,  winkels,  horeca,…

Lifestyle Motorwear

’s Graveland, Nederland

Lifestyle Motorwear

Zaakvoerder
Bassie Geelen

Zoals onze naam laat zien willen wij de ‘levenswijze’ van het motorrijden weer laten zegevieren in onze zaak in ’s Graveland. Je weet wel, als je vroeger in die goeie ouwe tijd een motorrijder zag, had hij of zij een oude leren jack aan met een sjaal en kistjes… Dat gevoel! Maar dan wel in een modern jasje.

Naast kwaliteit en eerlijk advies staat Lifestyle Motowear voor gezelligheid. Een plek waar jemet andere geïnfecteerden van het motorvirus praat over je ontberingen en al schitterende momenten op jouw bike. De sfeer is ongedwongen en om al je sterke verhalen in een rustigesetting te kunnen vertellen hebben we een gezellige koffie- chillhoek voor je gemaakt.

Lifestyle Motowear hangt vol met retro en vintage motowear voor de stoere man, de sterke, onafhankelijke vrouw en ook voor de kleine motorrijder in spé hebben we de mogelijkheid om verschillende maten te passen.

Met onze zaak willen we jou onze kijk op motorrijden laten zien. Al onze passie, emotie, creativiteit hebben we er in gegooid. Je bent van harte welkom voor mooi retro en vintage motorspul, één brok gezelligheid en we weten er ook een heleboel vanaf. We rijden zelf al een jaartje of 35 motor….We gaan je zien!

Lifestyle Motorwear Hilversum
Lifestyle Motorwear Hilversum
logo LifeStyle Motorwear

Adres

Lifestyle Motowear
Zuidereinde 52
1243 KH ’s Graveland (bij Hilversum)
06-19066679
[email protected]

Openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
11.30h – 17.30h
11.30h – 17.30h
11.30h – 17.30h
11.30h – 17.30h
10.00h – 17.00h
11.30h – 16.00h

Shop Online

Social Media

Lifestyle Motorwear Hilversum

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram

Pin It on Pinterest