MAD Exhausts : uitlaten|bochten|dempersvoor elke motor

Thx  to  our  Sponsor

Mad Exhaust als sponsor op Ride Just Ride

Uitlaatsystemen op maat gemaakt. Wanneer premium kwaliteit de norm is. 

 

MAD Exhausts

Een Nederlands bedrijf met een afzetmarkt over de gehele wereld. Daar mogen we als Ride Just Ride echt fier op zijn dat zij ons als sponsorpartner wensen.

Mad Exhausts is een zaak met een bijzondere liefde voor RVS uitlaatsystemen en hebben daarom een ​​bedrijf opgericht om unieke uitlaatsystemen van hoge kwaliteit te maken die een leven lang meegaan! Bekijk onze promovideo om te zien waar we voor staan!

HANDCRAFTED IN THE NETHERLANDS

Een kleine greep uit hun aanbod.
Shop till you drop!

Mad Exhaust
Mad Exhaust
Mad Exhaust
Mad Exhaust
Mad Exhaust op Ride Just Ride
Mad Exhaust

Daan Borsje en Wouter Buningh

Wouter van Mad Exhausts heb ik nog niet kunnen ontmoeten. Maar Daan Borsje ken ik reeds jaren. Daan was de stichter van Moto Adonis, een bedrijf dat op maat vintage motoren ombouwt naar wens. Van café racers tot scramblers. Dit bedrijf draagt hij nog steeds in zijn hart. Moto Adonis heeft hij verkocht aan een vriend. Samen produceren zij nog steeds prachtige motoren. Moto Adonis de motoren, Mad Exhausts de uitlaten en dempers.
Wouter en Daan stromen over van passie voor het bouwen van bochten en uitlaten op maat voor eender welke motor.

Mad Exhaust als sponsor op Ride Just Ride

Waarom kiezen voor MAD Exhausts?

Die vraag moet zelfs niet gesteld worden. Mad Exhausts levert een zeer hoge kwaliteit. De vernuftheid, de afwerking van elke uitlaat en bochtensysteem is een waar kunstwerk. Een premium upgrade voor elke motor.

Bezoek hun website en veel overtuiging zal u niet meer nodig hebben. Ride Just Ride mag met enige fierheid Mad Exhausts als sponsor verwelkomen.

Bruno Carmo, Head of Design & Production

Lees hier een prachtige artikel over Bruno Carmo. Hoofd Desgin en Production bij MAD-Exhaust. Zijn visie, de groei en internationale erkenning van dit jonge bedrijf.

MAD Exhausts

Op YouTube vind je vele prachtige fimpjes over hun realisaties.

MAD-Exhausts maakt custom RVS uitlaten en demper voor diverse type motoren van alle merken. Naast een aantal beschikbare designs kan MAD ook een volledig op maat systeem maken, uniek voor jouw motorfiets. Werkelijk alles kan. We worden graag uitgedaagd om bijzonder en unieke ontwerpen te tekenen en te realiseren.

MAD Exhausts
Doe nog meer inspiratie op.

Bezoek MAD Exhausts !

Rev'It! header
Mad Exhaust website header
LHS logo
MotorShare

Partners  Of  RJR

Onze filosofie heeft steeds geweest om Ride, Just Ride onafhankelijk en gratis is voor alle leden. Onze wereld van caferacers, vintage scramblers, nieuwe retro look motoren met grote geschiedenis, Italian scooters heeft zijn eigenheid gevonden en verdiend in het motorlandschap wereldwijd maar ook in Benelux.
Ride, Just Ride groeit. Ride, Just Ride wil onze motor en scooter passie garanderen. Deze partners zijn u dankbaar. Deze partners maken de groei van Ride, Just Ride mogelijk. Een grote dankjewel is dus op z'n plaats.

We make them ride, They make us ride.

Pin It on Pinterest

Share This