Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Garages,  onderdelen,  online shops,  barbers,  winkels,  horeca,…

Moto Repair

Markegem, België

Moto Repair Markegem

Uw motor is in goede handen

Bij Motor Repair sleutelen we al meer dan 30 jaar met liefde en passie aan motoren: van klassiek tot modern, en voor alle courante merken. In de loop der jaren hebben we ons vooral gespecialiseerd in BMW motoren, wat uiteraard voor een groot stuk wordt bepaald door onze passie voor dit iconische Duitse motorenmerk.

Toen Moto Repair in 1987 werd opgericht hadden we er al behoorlijk wat jaren sleutelen opzitten. Met al die ervaring op zak kunnen we zeggen dat motoren voor ons geen geheimen meer hebben.

Werken aan motoren is voor ons niet zomaar een job. Het is een passie die we met veel liefde uitoefenen. Daarbij kijken we niet op een uurtje meer. Je kan bij ons elke dag terecht vanaf 8u; ook op zaterdag!

Pick-up Service

Onze service? Die is net zo dichtbij als uw garagedeur! Want raakt uw motor niet tot bij ons in Markegem; dan komen we die toch gewoon oppikken met onze sprinter. En leveren hem pico-bello weer bij u af.

Moto Repair Markegem
Moto Repair Markegem

Adres

Dentergemstraat 3
8720 Markegem
T: 051 63 59 25
GSM: 0479 25 73 77
E-M: [email protected]

Openingsuren

Maandag tot vrijdag
08.00u — 18.30
s’middags gesloten van 12.00-13.00

Zaterdag
08.00u — 15.00u
s’middags gesloten van 12.00-13.00

Moto Repair Markegem

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram

Pin It on Pinterest