Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Garages,  onderdelen,  online shops,  barbers,  winkels,  horeca,…

Motorcycles United

België & Nederland

Motorcycles United online motorshop

The Motorcycle

Wanneer je denkt aan cafe racer onderdelen.nl dan denk je aan caferaceronderdelen.nl. Deze naam is voor menig cafe racer bouwen niet weg te denken en is sinds de zomer van 2019 omgetoverd tot Caferacerwebshop.com en motoercyclesunited.com . Deze zijn er voor de motorfiets bouwer.

Onze focus ligt op Caferacer motoren, maar kijk niet raar op als je flattrack, chopper of scrambler motorfiets onderdelen gaat tegenkomen. We helpen iedereen graag verder!

De focus van onze caferacer onderdelen ligt op zowel het onderhoud van de motorfietsen, als op het aanpassen ervan.

Daarnaast bieden wij ook leuke producten aan voor de rijder. Denk aan helmen, jassen, laarzen, handschoenen en zelfs kaarsen met een motor geur!

Caferacer helmen heb je in vele vormen en maten. Doorgaans wordt de Jet helm echt gezien als de meest typische cafe racer helm. Ook wel het bekende potje. Desondanks zie je steeds vaker dat men kiest voor een MX helm, ook wel de fullface helm genoemd! Mocht je toch voor een jet helm willen kiezen; dan kun je ook je gezicht beschermen met allerlei leuke bubble vizieren. Meer retro gaat het niet worden!

Wanneer er gekeken wordt naar motorfiets jassen voor op de caferacer, dan kan je je keuze niet op. Sommigen kiezen voor leder, maar textiel kan ook vaak een fijne oplossing zijn!

Dit geldt eveneens voor cafe racer handschoenen. Je ziet dat men vaak voor leder gaat omdat deze handschoenen fijner naar je hand gaan vormen door het gebruik ervan. Desalniettemin is textiel of een combinatie van textiel en leder zeker geen foute keuze! Ze zijn er in alle maten: kort en lang.

Choppershop voor motoronderdelen

Adres

Gotenburgweg 46a
9723 TM Groningen
+31 850 60 60 6 5
[email protected]

Social Media

Motorcycles United

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram
LHS logo
MotorShare

Partners  Of  RJR

Onze filosofie heeft steeds geweest om Ride, Just Ride onafhankelijk en gratis is voor alle leden. Onze wereld van caferacers, vintage scramblers, nieuwe retro look motoren met grote geschiedenis, Italian scooters heeft zijn eigenheid gevonden en verdiend in het motorlandschap wereldwijd maar ook in Benelux.
Ride, Just Ride groeit. Ride, Just Ride wil onze motor en scooter passie garanderen. Deze partners zijn u dankbaar. Deze partners maken de groei van Ride, Just Ride mogelijk. Een grote dankjewel is dus op z'n plaats.

We make them ride, They make us ride.

Pin It on Pinterest