Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Garages,  onderdelen,  online shops,  barbers,  winkels,  horeca,…

Nero Barbershop Amsterdam

Meerdere vestigingen in Nederland : zie website

Nero Barbershop Amsterdam
Bij Nero Barbershop ben je ‘onder vrienden’, een laagdrempelige en ongedwongen sfeer die we graag combineren met ons vak. Barberen stond al hoog aangeschreven bij de oude Egyptenaren en tegenwoordig is het bijna onmogelijk om een ​​stad voor te stellen zonder een kapperszaak.

Onze winkel is onze werkplaats, mancave en samenleving. Een plek waar vakmanschap en gezelligheid samenkomen, een plek waar mannen jongens kunnen zijn en jongens mannen worden.
Het is de plek waar we in 2013 zijn begonnen en we zijn er trots op dat we ons ambachtelijke en maatschappelijk betrokken concept nu vele jaren later op meerdere locaties kunnen implementeren. De afgelopen jaren hebben wij als winkel meerdere prestigieuze prijzen gewonnen van ‘beste ondernemer’ tot ‘beste kapperszaak’ en diverse nominaties voor onder andere de ANKO awards. Deze awards en nominaties zijn niet ons doel maar zien ze graag als erkenning van onze inzet waar we dankbaar voor zijn.

Ons doel is om u als klant centraal te stellen; een goed gesprek of een luchtig samenzijn. Wij knippen niet alleen een stijlvol kapsel, u kunt rekenen op een gedegen advies op basis van uw huidtype, gezichtsvorm en haartype.
Bij Nero Barbershop werken professionals met een bijzondere passie voor het vak en hebben altijd een luisterend oor.

Nero Barbershop Amsterdam

Adres

Kinkerstraat 4
1053 DT Amsterdam
[email protected]
0031 20 – 789 42 11

Openingsuren

zie website per vestiging.

Social Media

Nero Barbershop Amsterdam

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram

Pin It on Pinterest