Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Nieuws  &  weetjes

Never the Destination, Always the Journey

Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Nieuws  &  weetjes

Never the Destination, Always the Journey

Je moet motorrijden om het te begrijpen.

It is always the Journey, never the Destination.

Iedereen van ons herkent dit gevoel. Je moet echt met de motor rijden om te begrijpen wat deze uitdrukking betekent. Het is een gevoel van vrijheid, onbedwongen rijden, genieten van alle elementen die je pad kruisen. Maar ook het onbedwongen je reisroute verlaten omdat je het gevoel hebt dat dat ene straatje een nieuw avontuur zal aanbieden.

Dit filmpje had ik in 2017 gemaakt. Ride, Just Ride bestond toen misschien 2 maanden en telde nog geen 200 leden.
Dit filmpje stond voor de essentie waarvoor RJR was opgericht.
Samen die journey maken. Er is veel veranderd bij Ride, Just Ride op 3-4 jaar tijd. Maar deze essentie is nog steeds de kern van RJR.

Dit filmpje was één van de eerste filmpjes online van Ride, Just Ride. Nog met het oude logo 🙂 Deze beelden kwamen uit de documentaire Why We Ride. Deze documentaire gaf me zo’n goed gevoel. Daarom is deze samenvatting ook volledig van toepassing op Ride, Just Ride.
Rijd je nu met een vooroorlogse motor, een caferacer, een nieuwe retro bike, een oldtimer Vespa of Lambretta, … We kennen, voelen en beseffen allemaal de hogere sferen motoren of scooters met zich kunnen meebrengen.

Dat gevoel is de essentie van The Journey. Dat gevoel is de grootste factor dat iemand op zijn motor of scooter doet springen en eindeloos begint te rijden. Waarheen? Geen idee. Wanner ben je thuis? Dat weet je ook niet.

Dat is het meest zalige aan motoren en scooters. Dat zou iedereen ooit eens moeten ervaren in zijn leven.

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram

Pin It on Pinterest