Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Garages,  onderdelen,  online shops,  barbers,  winkels,  horeca,…

Nr1 Motor

België & Nederland

logo Nr1 Motor

De motorgroet, door Bert Berkers eigenaar NR1motor

De motorgroet was voor mij de grootste aanleiding om motor te gaan rijden. Nu 40 jaar, toen 12 jaar. Ik was jong, gesloten en had moeite met communiceren. Ik weet de eerste rit nog zo goed. Ik zat achterop en vond het meteen al zo relaxt dat je een helm op hebt, waardoor je geen woord kan uitwisselen. Onderweg kwam een andere motorrijder ons tegemoet rijden en hij stak zijn vinger op. Ik dacht wat is dat nou, dat ga ik ook proberen. De volgende kwam langs en ik stak zelf ook mijn vinger op, en hij deed hetzelfde. Top man, dit is gewoon een grote groep ruige gasten die zonder een woord te wisselen bevriend zijn. Ik was verkocht.

Dat we nu deze campagne lanceren waar die motorgroet de hoofdrol speelt klopt gewoon. Zo blij met mijn bedrijf, mijn team en wat we samen gebouwd hebben. Dit betekent de motorgroet voor mij, maar ik ben ook heel benieuwd naar jouw verhaal.

broeken bij Nr1 Moto

Adres

Voltaweg 14
5466 AZ Veghel
+31 85 560 00 12

 

Social Media

Nr1 Motor Onderdelen en Kleding

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram
LHS logo
MotorShare

Partners  Of  RJR

Onze filosofie heeft steeds geweest om Ride, Just Ride onafhankelijk en gratis is voor alle leden. Onze wereld van caferacers, vintage scramblers, nieuwe retro look motoren met grote geschiedenis, Italian scooters heeft zijn eigenheid gevonden en verdiend in het motorlandschap wereldwijd maar ook in Benelux.
Ride, Just Ride groeit. Ride, Just Ride wil onze motor en scooter passie garanderen. Deze partners zijn u dankbaar. Deze partners maken de groei van Ride, Just Ride mogelijk. Een grote dankjewel is dus op z'n plaats.

We make them ride, They make us ride.

Pin It on Pinterest