Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Garages,  onderdelen,  online shops,  barbers,  winkels,  horeca,…

Old Racebike Garage

Gendringen, Nederland

Old Racebike Garage

Zaakvoerder

Chris Van Der Weide

Onze Missie

Het samenbrengen van mensen met dezelfde passie; motoren, de allerbeste koffie, jeans & coole shirts, vintage (motor) jacks in een prachtige en unieke ambiance.

Coffee is our middle name! 

Onze shop is bovenal gericht op koffieliefhebbers, gedreven sleutelaars, liefhebbers van vintage racemotoren motoren zijn in onze shop helemaal op hun plaats.  Wij zijn open op de vrijdagmiddag en zaterdagen!  Onze missie is dat we al onze bezoekers een comfortabel, ontspannen en aangenaam verblijf willen bieden.  Dit onder het genot van de beste eigen koffie met ‘iets lekkers’ en natuurlijk.. ..goede verhalen!

Scoor een ORG zak bonen voor thuis en herbeleef deze unieke ervaring elke keer opnieuw wanneer u van uw verse koffie geniet! Uiteraard kan dat het beste in uw eigen ORG koffiemok!

Shop Vintage, Jeans and more!

Kijk rond, beleef de sfeer en ruik, proef en ervaar deze lifestyle, vindt iets van uw gading of scoor een uniek/ zeldzaam shirt of onderdeel, Bijv. een nostalgisch KLG blik voor uw bougies. Een Japans tijdschrift, boeken,  posters of een giveaway,  maar ook de coolste (zeldzame) onderdelen voor uw project. Dat vindt u hier of wij vinden het voor u!

Kom ook zeker langs voor; T-Shirts van de allerbeste kwaliteit, Camel Active Jeans, King Kerosine shirts,  vintage motorjacks of echte foto’s van de helden van weleer, het maakt de ervaring helemaal af!

Onderdelen pre < 1999 Japanese superbikes

Vraag het ons. Misschien hebben we het op stock !

Old Racebike Garage Gendringen
Old Racebike Garage Logo

Adres

Grotestraat 29 a
7081 CB GENDRINGEN
GELDERLAND, NETHERLANDS
[email protected]

Openingsuren

Op afspraak en zaterdagen van 9.00h tot 17.00h

Old Racebike Garage Gendringen
Old Racebike Garage Gendringen

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram

Pin It on Pinterest