REV'IT : broeken|vesten|schoenen|accessoiresvoor bescherming & comfort

Thx  to  our  Sponsor

Rev’It! bezit een prachtige Hetirage Collectie.

Rev’It! investeert elk jaar meer aandacht aan hun vintage collectie. We kunnen alleen maar beamen dat dit assortiment van Rev’It hoog kwalitatieve producten zijn.

We mogen zeggen dat zulke collecties mee bijdragen tot een promotie van onze vintage leefwereld en motor beleving.
Hun thema rond hun Heritage Collectie:

Zoek Je Ziel

Een kleine greep uit hun aanbod.
Shop till you drop!

Jacket Sherwood

Broek Alpha RF

Schoenen Mohawk 2

Jas Prometheus

Jas Meridian Ladies

1995 Het Ontstaan
Hoe het allemaal begon

In 1995 achtte Ivan Vos de tijd rijp om zijn eigen merk motorkleding van de grond te tillen. Toentertijd gaf hij in Nederland leiding aan een importbedrijf van motorkleding. En hij zag in de motorwereld slechts twee soorten verkrijgbare motorkleding: laag geprijsde, bar slecht ontworpen en uitgevoerde producten en knap ontworpen kleding met een premium prijskaart.

Zodoende begon hij zijn eerste eigen collectie te ontwikkelen met een achterliggende gedachte die tot op de dag van vandaag nagalmt: het vervaardigen van beschermende motorkleding waar je tiptop mee voor de dag kunt komen, zowel op als naast de motor.

2018 Distinguished Gentleman’s Ride

Door de jaren heen hebben we het grote genoegen gehad om door te groeien en het bereik van REV’IT! uit te breiden. Vandaar dat we ook iets terug willen doen voor de mensheid. Uit alle goede doelen selecteerden we er eentje die ons na aan het hart ligt. Zodoende besloten we – niet zonder trots – onze steun te verlenen en bijdrages te leveren aan de organisatie van de Distinguished Gentleman’s Ride. Vanaf 2018 ondersteunt de DGR een enkele vorm van liefdadigheid, namelijk de Movember Foundation.

Bezoek Rev’It!

Rev'It! header
LHS logo
MotorShare

Partners  Of  RJR

Onze filosofie heeft steeds geweest om Ride, Just Ride onafhankelijk en gratis is voor alle leden. Onze wereld van caferacers, vintage scramblers, nieuwe retro look motoren met grote geschiedenis, Italian scooters heeft zijn eigenheid gevonden en verdiend in het motorlandschap wereldwijd maar ook in Benelux.
Ride, Just Ride groeit. Ride, Just Ride wil onze motor en scooter passie garanderen. Deze partners zijn u dankbaar. Deze partners maken de groei van Ride, Just Ride mogelijk. Een grote dankjewel is dus op z'n plaats.

We make them ride, They make us ride.

Pin It on Pinterest

Share This