Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Garages,  onderdelen,  online shops,  barbers,  winkels,  horeca,…

Ring-Ding-Ding Shop

Rilland, Nederland

Zaakvoerder
Sara De Valck

Na meer dan 25 jaar werkzaam te zijn in de moto-sector heb ik besloten om een eigen zaak op te starten als bijberoep. Mijn vaste job bij Moto’s Deschouwer bleef ik  uitoefenen, als verantwoordelijke van de werkplaats. Nu ben ik werkzaam in Leuven bij Motorsprint in dezelfde hoedanigheid. 

Mijn liefde voor Vespa’s is begonnen in 1993 toen ik voor 5000fr een PK50 kocht. Die ik daarna verkocht aan mijn broer, met een beetje winst. Het heeft daarna nog een tijdje geduurd tot 2009 toen ik een Bajaj Chetak 150 voor niets kreeg. Nu kennen we allemaal het gezegde van het gekregen paard, maar dit paard stonk wel uit zijn bek?. Dit heeft mij op weg gezet naar een restauratie van de Bajaj met onder andere een milde tuning (DR177, Sip road en 24 carburator. Daarna kwam een PX frame en een stel lege carters, welke ik helemaal heb opgebouwd van nul. Motor kreeg een krukas met langere slag, RD350 reedvalve, PWK 28 met powerjet, langere primaire overbrenging, korte 4de versnelling, PM uitlaat en getunde DR177. Deze scooter loopt meer dan 120km/h.

The Ring-Ding-Ding Shop is opgericht om mensen met handgeschakelde Vespa’s een service te bieden die ze niet makkelijk ergens anders vinden, zoals je scooter s’avonds  binnenbrengen en op zondag bv terug op te halen. Geen grote zaak, maar een persoonlijke aanpak. Dit brengt ons bij een natuurlijk gevolg, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen per maand. En het is nooit de bedoeling om groot te worden, maar om alles kleinschalig te houden. Het is dan ook een bijberoep.

Andere tweewielers zijn ook welkom.

Dit alles natuurlijk op afspraak.

 

Adres

1831 Diegem, België
+32 475 94 26 07

Openingsuren

Op afspraak

Social Media

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram

Pin It on Pinterest