Royal Enfield :INTERCEPTOR 650|BULLET|CONTINENTAL GT 650|CLASSICretro vintage motoren & toch nieuw.

Thx  to  our  Sponsor

Royal Enfield logo

Royal Enfield

In de 19de eeuw gesticht. Twee wereldoorlogen en enkele wereldcrisissen overleefd in de 20ste eeuw. En daarna vlotjes de 21ste eeuw binnen. Na 21 jaar in de 21ste eeuw mogen we zeggen dat het lijkt alsof Royal Enfield nog maar aan het begin van zijn succes staat.
Zo zie je maar Geschiedenis, Traditie en Innovatie kunnen wel degelijk hand in hand gaan.

Dealers in België

Icoon vintage motor Ride Just Ride

Catalogus accessoires

Icoon vintage motor Ride Just Ride

Dealers in Nederland

Icoon vintage motor Ride Just Ride

Heritage & Traditie
Vernieuwing met trots voor het verleden

Europa is niet langer het oude continent met alle rijkdom en kennis. Net zoals de eeuwenoude geschiedenis ons leert, waren Aziatische culturen van oudsher ook goed in techniek, wetenschap en economische wereldmachten uitbouwen. Maar Europa had steeds de bovenhand. 25% van alle mensheid leefde tenslotte in Europa rond het jaar 500. Nu is dat 11%.

Deze economische kentering of wisselwerking kennen we nu weer in de 21ste eeuw. Europese overnames in Azië zijn schering en inslag maar ook omgekeerd. Misschien wel de belangrijkste overname in de geschiedenis van Royal Enfield gebeurde deze eeuw. Nu Eicher Motors Limited de overkoepelende organisatie is, heeft Royal Enfield zijn sterkste groei ooit gekend, de meeste innovatieve ideeën en dat met behoud van traditie en nog meer subtiele kwaliteit.

Europese topkwaliteit in eer gehouden

Je merkt dat België en Nederland houdt van Royal Enfield. De grote revival hangt samen met enkele maatschappelijke toevalligheden. Wereldwijd kenden we de heropleving van retro motoren, cafe racers en vintage motoren.
Daarop hebben enkele merken handig ingespeeld. Maar traditiemerken hadden hier een streepje voor. Hun product straalde reeds vintage en echtheid uit.
Royal Enfield heeft een zeer gunstige zet gedaan met de productie van 650cc motoren, zonder aan het karakter te raken.

We kunnen besluiten dat Royal Enfield zowel prijsgewijs en kwaliteit een enorm goede keuze is als aankoop.
Een motor die goed in de markt ligt als eerste of tweede motor maar zeker en vast elke motorkenner echt kan bekoren.  

Royal Enfield

Zelfs een doorwinterde motorrijder kan met veel plezier een Royal Enfield rijden.

Bezoek eens een dealer. En geniet eens van een ritje met deze prachtige authentieke motor.
Best de moeite waard. 🙂

Royal Enfield
Royal Enfield

Bezoek Royal Enfield Benelux

Rev'It! header
LHS logo
MotorShare

Partners  Of  RJR

Onze filosofie heeft steeds geweest om Ride, Just Ride onafhankelijk en gratis is voor alle leden. Onze wereld van caferacers, vintage scramblers, nieuwe retro look motoren met grote geschiedenis, Italian scooters heeft zijn eigenheid gevonden en verdiend in het motorlandschap wereldwijd maar ook in Benelux.
Ride, Just Ride groeit. Ride, Just Ride wil onze motor en scooter passie garanderen. Deze partners zijn u dankbaar. Deze partners maken de groei van Ride, Just Ride mogelijk. Een grote dankjewel is dus op z'n plaats.

We make them ride, They make us ride.

Pin It on Pinterest

Share This