Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Garages,  onderdelen,  online shops,  barbers,  winkels,  horeca,…

Stichting De Oude Tweewieler

Maartensdijk, Netherlands

Yesterdays Motorcycles

Stichting De Oude Tweewieler

Stichting ‘De Oude Tweewieler’ houdt zich bezig met het verzamelen, restaureren en promoten van oude motorfietsen, bromfietsen en fietsen. Ook houdt de stichting zich bezig met het geven van voorlichting en het verzamelen van oud reclamemateriaal, (emaille)borden, accessoires en documentatie. De stichting is ontstaan uit de verzameling van Koos Smits. Uiteraard is de stichting altijd geïnteresseerd in alles wat met deze collectie te maken heeft en wat een interessante aanvulling is op de huidige collectie. Deze collectie wordt ook wel een rijdende collectie genoemd, dat wil zeggen dat alle motorfietsen, bromfietsen en fietsen tijdens de zomermaanden in worden gezet bij diverse evenementen. Met gevolg dat er in de winter weer veel onderhoud gedaan moet worden!

Bezoek aan de collectie is op afspraak, zowel voor groepen als individueel, en de toegang is gratis. Wij hopen dat u nog eens terugkomt op onze website en misschien wilt u iets in ons gastenboek schrijven.

Alvast bedankt voor uw bezoek!

Yesterdays Motorcycles
Yesterdays Motorcycles

Adres

Maartensdijk, Netherlands

Tel: +31 6 27187024
E mail: [email protected]

Openingsuren

Op afspraak, individueel of in groep.

Social Media

Yesterdays Motorcycles

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram

Pin It on Pinterest