Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Garages,  onderdelen,  online shops,  barbers,  winkels,  horeca,…

Sweeney Tatt

Puurs St-Amands, België

Sweeney Tatt Header

Tattoo en barbershop … met een hoek af. Gelegen in Puurs, in het centrum van de gouden driehoek Antwerpen – Brussel – Gent komen 3 werelden samen: barbieren, tattoos en piercings. Een jarenlange jongensdroom die werkelijkheid wordt… en daar hebben we iets moois van gemaakt, iets dat echt van ons is: Sweeney Tatt.

De scheermessen zijn geslepen, de tondeuses zijn geolied, de stoel is vrij! Onze barbiers Bjorn, Jeremy en Bram hebben samen 40 jaar ervaring, en dus het vak, stevig onder de knie. Hedendaagse verzorging, traditioneel knippen en scheren. Je kan bij ons terecht voor een trendy coupe, een klassieke herensnit of scheerbeurt en het trimmen van baard en snor. Wat je voorkeur ook is, we zorgen dat je bij Sweeney Tatt vertrekt met de look die bij jou past. Iedereen is welkom! We werken op afspraak, dus geef een seintje wanneer je wilt langs komen. 

kapsel door Sweeney Tatt
logo van Sweeney Tatt

Adres

Hoogstraat 66
2870 Puurs St-Amands
+32 3 547 07 09

Openingsuren

Woensdag , donderdag , vrijdag en zaterdag
Alleen op Afspraak

 

Social Media

kapsel door Sweeney Tatt

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram
LHS logo
MotorShare

Partners  Of  RJR

Onze filosofie heeft steeds geweest om Ride, Just Ride onafhankelijk en gratis is voor alle leden. Onze wereld van caferacers, vintage scramblers, nieuwe retro look motoren met grote geschiedenis, Italian scooters heeft zijn eigenheid gevonden en verdiend in het motorlandschap wereldwijd maar ook in Benelux.
Ride, Just Ride groeit. Ride, Just Ride wil onze motor en scooter passie garanderen. Deze partners zijn u dankbaar. Deze partners maken de groei van Ride, Just Ride mogelijk. Een grote dankjewel is dus op z'n plaats.

We make them ride, They make us ride.

Pin It on Pinterest