Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Garages,  onderdelen,  online shops,  barbers,  winkels,  horeca,…

Triumph Assenede – BMC

Assenede, Belgium

BMC Assenede Triumph personeel

GO YOUR OWN WAY
Iedere Triumph-rijder kent de sensatie: langs de open velden of doorheen steden nieuwe werelden ontdekken; sportief of meer op het gemak. Wij kennen dat gevoel omdat ook wij gepassioneerde Triumph-rijders zijn.

Sinds 1995 is BMC Assenede exclusief Triumph dealer en een gevestigde waarde in motorland. Bovendien zijn we sinds 2006 erkend als een Triumph World Store. Dit houdt o.a. in dat we de volledige modellenreeks van Triumph in de winkel hebben staan en dat er een grote keuze is aan Triumph motorkledij en accessoires.

Door de voortdurende verfijning van de motortechniek en de nieuwe modellen die Triumph elk jaar uitbrengt, blijft het werk ook voor ons boeiend. Maar wat zou dit allemaal betekenen zonder onze klanten? Ons succes is gebouwd op jullie tevredenheid. Dat zijn wij aan jullie en onszelf verplicht en daarom danken we onze klanten van ganser harte. 

TRIUMPH FLAGSHIP STORE…
… betekent niet enkel eerste klasse motoren leveren, deskundig advies verstrekken en een stipte & correcte service leveren. Een Triumph-rijder verwacht individuele aandacht en dat we luisteren naar zijn of haar persoonlijke wensen. Terecht, want dat is ook onze filosofie!

Met een totale oppervlakte van 300 m² heb je keuze uit de nieuwste Triumph-modellen, -kleren en -accessoires. Daarnaast hebben we voor je specifieke noden ook nog producten van onze partners.

Modetrends komen en gaan, technologie evolueert verder, maar één ding blijft: we streven voortdurend naar kwaliteit en luisteren naar je wensen zodat we de motor kunnen aanpassen naar jouw behoeften. Zo kunnen we een persoonlijk tintje geven aan jouw motor! 

SERVICE CENTER
Als Triumph Motorcycles Flagship Store hebben we de kennis en de ervaring om alle nieuwe Triumph modellen te herstellen en te onderhouden. Bovendien hebben we een directe lijn met de fabriek in de UK voor de eerste lijn support.

Een team van gekwalificeerde monteurs staat klaar om jouw motor snel en met de nodige zorg te onderhouden.

BMC Assenede Triumph benzinetank
BMC Assenede Triumph logo

Adres

BMC Assenede
Stoepestraat 7L
9960 Assenede, België
+32 9 344 64 44

Openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
09:00 – 12:00  13.00 – 18.00
09:00 – 12:00  13.00 – 18.00
09:00 – 12:00  13.00 – 18.00
09:00 – 12:00  13.00 – 18.00
09:00 – 12:00  13.00 – 17.00
Gesloten

Social Media

BMC Assenede Triumph Rocket
BMC Assenede Triumph motoren

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram

Pin It on Pinterest