Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Garages,  onderdelen,  online shops,  barbers,  winkels,  horeca,…

Vintage Motorcycles NL

Someren-Eind en Uden, Nederland

Vintagemotorcycles_nl

Contactpersonen:
Wiljan Feijen – Esmée Feijen

VintageMotorcycles.nl – ”The international motorcycle broker”

VintageMotorcycles.nl koopt en verkoopt motorfietsen zowel in binnen- als buitenland. Ben je op zoek naar een prachtige klassieke motor? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Met een assortiment van meer dan 130 klassieke schoonheden is er altijd wel een motor die aan jouw wensen voldoet. Heb je zelf een klassieke motor die je graag wilt verkopen? Ook dan ben je bij VintageMotorcycles.nl aan het juiste adres. Met een wereldwijd netwerk van meer dan 30.000 liefhebbers van klassieke motorfietsen, zal jouw motor binnen de kortste keren een nieuwe eigenaar vinden.

In onze loods in Someren-Eind bevindt zich een waar paradijs voor liefhebbers van klassieke motoren. Het pand heeft 2 verdiepingen en beschikt over een gezellige bar waar je kunt genieten van een (alcoholvrij) biertje of frisdrank. Ook zorgen we altijd voor verse koffie. Let echter op, onze eigenaar is regelmatig onderweg om de mooiste klassieke juweeltjes te verzamelen. Neem dus altijd even van tevoren contact met ons op om je bezoek aan te kondigen, anders zou je wellicht voor een gesloten deur kunnen staan.

Op 40 kilometer afstand vind je onze tweede showroom van VintageMotorcycles.nl in Uden. Hier schitteren zo’n 15 tot 20 motorfietsen midden in het hart van De Kaeve. Naast deze klassieke motorfietsen kun je er de meest zeldzame auto’s bewonderen, en er staat zelfs een straaljager! Na een bezoek aan dit alles kun je ontspannen in het restaurant op de locatie, Café Massimo. Dit is absoluut een bezoekje waard!

Vintage Motorcycles NL

Adres

Hoofdvestiging 
Hoog Vaartje 9
5712 BZ Someren-Eind

Maandag gesloten
Dinsdag t/m zaterdag open op afspraak

Showroom (Kaeve)
Industrielaan 11
5405 AA Uden

Maandag op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag 10:00-17:00
Zondag 12:00 – 17:00

Vintage Motorcycles NL
Vintage Motorcycles NL
Vintage Motorcycels NL

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram

Pin It on Pinterest