Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Garages,  onderdelen,  online shops,  barbers,  winkels,  horeca,…

Wemoto.be

Europese verdeler met afdeling in België .

logo wemoto.be

World’s End Motorcycles werd opgericht in 1978 om te voorzien in de behoeften van het onderhoud van de Londense motorfiets koerier-industrie en was oorspronkelijk gevestigd in de World’s End gebied van Chelsea, ten zuidwesten van Londen. Het bedrijf verhuisde naar Hammersmith in 1994 en begon met het importeren van Japanse ‘Home Market’ motorfietsen (grijze import) zoals de Honda Bros, CB-1 en de Yamaha Serow. Aan het begin van het millennium begon de traditionele motorfiets sector te veranderen en World’s End was geen uitzondering, en we begonnen ons meer te richten op onderdelen, in eerste instantie alleen voor de grijze import, maar al snel uit te breiden in andere modellen omdat de vraag naar lage prijs, topkwaliteit onderdelen groeide. Het Internet werd onze primaire focus en we hebben ons daar dus heel snel in ontwikkeld. we hebben nu een enorme waaier aan onderdelen van motorfietsen en het besluit werd genomen om te verhuizen naar een meer aangename omgeving aan de zee waardoor East Sussex onze thuis werd.

IN juli 2007 is de hoofdzetel en onze magazijnen verhuisd naar onze huidige locatie aan de west kust in Southwick aan de Shorham haven.Begin 2009 hebben we ons tweede grote magazijn in de Grange Road Industrie in gebruik genomen.Hier kunnen we grotere stockages aan en is ook de zetel van WMD,een dochter firma van Wemoto.

Sinds januari 2016, hebben we meer dan 54000 voorraadlijnen, een totaal van 413562 vervangonderdelen met meer dan 1.27 miljoen applicaties en een waarde van meer dan 2.000.000 GBP – een investering ontwikkeld uit het verlangen om de service en wensen van onze klanten sneller en efficienter te kunnen behandelen dan eender wie, bewijs hiervan is dat 80% van onze orders van terugkerende klanten zijn. We hebben ook afdelingen in Australie, Tsjechie, Frankrijk, Itlaië, Polen, Spanje en nu ook België. Dagelijks worden er bijna 1000 nieuwe onderdelen toegevoegd om u steeds een grotere keuze te geven aan de best mogelijke prijs.

logo wemoto.be

Social Media

ACE 13

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram

Pin It on Pinterest