Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Nieuws  &  weetjes

Wheels & Waves Biarritz

Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Nieuws  &  weetjes

Wheels & Waves Biarritz

WHEELS AND WAVES

BIARRITZ

Reeds vele leden van onze FB Community Ride, Just Ride en Caferacers Belgium zijn reeds naar Wheels & Waves in Biarritz gereden.  Reeds 12 edities zijn er gepasseerd van dit evenement dat toch sterk tot de verbeelding spreekt van elke oldtimer liefhebber, caferacer enthousiast en nieuwe retrolook motorrijder. Steeds meer oldtimer motorrijders & liefhebbers vinden hun weg naar Biarritz in Frankrijk. Als toeschouwer of om zelf mee te rijden in één van de wedstrijden. 

Van de VILLAGE, het hoofdkwarties van het gehele event, tot de EL ROLLO, de dirt track piste en PUNK’S PEAK, de sprint race op de heuvel waar telkens 2 rijders elkaar bekampen in een onderling duel. Maar ook de WAW VINTAGE RALLY, de enduro race. En zonder echte strandrace zou het evenement niet compleet zijn: de beroemde TROTL, gewoon rechtdoor gasgeven in het zand.

Maar ook de Waves komen aan bod in de LOG SURF CONTEST competitie. Maar ook vert ‘HIT THE DECK‘ skateboarden.
Voor ieder wat wils natuurlijk. 3 dagen volle pret met duizenden bezoekers op het strand in het centrum en dat dag en nacht lang.

Zoals één van onze leden, Anthony Thomas, het ooit omschreef:
Dit is een ‘once in a lifetime experience’. Het prachtigste event dat ik ooit heb meegemaakt. De editie 2018. 3 dagen lang pure extase vol belevenissen. Als ik ooit terugrij, kan het alleen maar tegenvallen. Ik wil deze ene editie herinneren voor de rest van mijn leven.’

Deze prachtige foto’s werden genomen door één van onze RJR leden: Remko van Diggelen. Wat een top fotograaf.

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram

Pin It on Pinterest