Vintagecaféracers|Italian scooters|scramblers|bobbers, oldtimer motoren en meer.

Garages,  onderdelen,  online shops,  barbers,  winkels,  horeca,…

Altena Classics

Dussen, Nederland

Altena Classics

Zaakvoerder:
Ferry Westerlaken

Altena classics is een internationale handelaar in vintage motorfietsen.
De focus ligt op Japanse motoren uit de jaren 70 en 80, maar een oude BMW of Harley Davidson is ook altijd welkom.

We zoeken motoren in een zo origineel mogelijke staat, maar ze behoeven zeker niet in perfecte staat te zijn. Regelmatig kopen we motoren in die niet lopen, of de nodige liefde verdienen.

Hierdoor blijven de motoren ook betaalbaar voor u, en heeft u een leuk project om zo’n motor weer in oude glorie te herstellen.

Import en export
We kopen motoren in diverse landen in Europa. Soms zelfs in partijen. We transporteren zelf, of regelen transport. Ook de in- of uitvoer bij RDW regelen we voor u.

Netwerk
In de afgelopen jaren heeft Altena Classics een mooi netwerk opgebouwd. Regelmatig krijgen we de vraag om een motor voor iemand te zoeken, uit het binnen- of buitenland. Ook de verkoop van uw motor kunnen we van A tot Z verzorgen. Dankzij dit steeds groter wordende netwerk hebben we al veel mensen blij kunnen maken.

Altena Classics
Altena Classics logo

Adres

Rijksweg 76A
4255GM Nieuwendijk

06 – 83 25 14 48
[email protected]

Openingsuren

Op Afspraak

Social Media

Altena Classics
Ferry Westerlaken Ace Caferacerparts

Deel deze pagina met je vrienden of je social media! 

Join op onze social media. Het zorgt mee voor het voortbestaan van onze passie voor oldtimer motoren, cafe racers, vintage scramblers, vintage motoren, Italian scooters, ...
Thx!

icoon facebook
logo van instagram
LHS logo
MotorShare

Partners  Of  RJR

Onze filosofie heeft steeds geweest om Ride, Just Ride onafhankelijk en gratis is voor alle leden. Onze wereld van caferacers, vintage scramblers, nieuwe retro look motoren met grote geschiedenis, Italian scooters heeft zijn eigenheid gevonden en verdiend in het motorlandschap wereldwijd maar ook in Benelux.
Ride, Just Ride groeit. Ride, Just Ride wil onze motor en scooter passie garanderen. Deze partners zijn u dankbaar. Deze partners maken de groei van Ride, Just Ride mogelijk. Een grote dankjewel is dus op z'n plaats.

We make them ride, They make us ride.

Pin It on Pinterest