Atmos: Hosting|Infra & Cloud|Domeinnamen|Office365|Mailadressen naar een hoger level.

Thx  to  our  Sponsor

Bezoek  hun
Website!

LHS Global

Hosting voor uw website, app of webshop naar een hoger level

Atmos is een Belgisch Hostingbedrijf. En zij hosten onze website na de fatale crash van 5 november. We hebben aan Atmos zeer veel hulp gehad om onze website nog beter te beveiligen en uit te rusten met een zeer waterdicht backup systeem zodat een crash als 5 november (onze website was voor een volledige week weg en 4 maanden werk kwijt) niet meer kan gebeuren.

Domeinnaam registreren of transfereren

Jouw domeinnaam blijft jouw eigendom. Atmos neemt deze voor jou in beheer. Uw domein wordt uitgerust met SSL beveiliging, uw mail verkeer verloopt vloeiend via hun mailservers of u kiest voor een Office365 account en alles wordt voor u geregeld.

CodeGuard Backup

Elke 0,65 seconde wordt een nieuwe webpagina geïnfecteerd met malware.
Daarom beschermt Atmos Hosting uw site tegen gegevensverlies en corruptie, maar ook tegen bedreigingen door virussen, hackers en malware met dagelijkse geautomatiseerde websiteback-ups van CodeGuard.

Met CodeGuard Website Backup wordt er dagelijks een back-up van uw website gemaakt en als er zich een ramp voordoet, kunt u uw site met één klik op de knop herstellen naar een eerder tijdstip.

LHS Global met website van klant Vereeken

Registratie van je domeinnaam, mailboxen, Office365, hostingruimte en backupmogelijkheden

Waarom nog langer wachten. Atmos Hosting werkt met één van de snelste hostings op de markt. Als je hier naar de website Ride Just Ride kijkt: meer dan 2000 foto’s, grote hoeveelheid content per pagina, meer dan 200 pagina’s, …. en deze website vliegt.

Heb je een wordpress website, een bootstrapwebsite of html/php site? Geen probleem. Atmos regelt het voor jou.

Bezoek hun website.  |  RJR goedgekeurd.

LHS Global

Pin It on Pinterest

Share This